18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
392,18 Ft
Euró
412,01 Ft
Font
480,13 Ft
Bitcoin
16,932 $

Megtámadta valamilyen vírus Majkát, ami szinte teljesen padlóra küldte

Fotó: Instagram/Majoros Péter

Takács Petra

2021. október 21. - 10:01

A COVID után egy újabb vírussal nézett szembe a rapper, aki finoman szólva sincs a legjobb formában, és erről mesélt is egy kicsit.

Majka sem úszhatta meg a fertőzést, tavaly sok videót készített arról, hogyan is vészelte el a COVID-fertőzését. Nem volt egyszerű dolga, többször is vissza kellett mennie a kórházba, és szinte minden tünet kijött rajta.

Soron kívül Kiderült, mikor helyezik végső nyugalomra Csapó Gábort

Azóta szerencsére sokat változott a helyzet, az országban is, mivel elérhetővé váltak az oltások, és hatalmas mennyiségben, ugyanakkor nemcsak a COVID képes padlóra küldeni az embert, amivel sajnálatos módon Majkának is szembesülnie kellett, aki nemrég jelentette be, hogy egy időre háttérbe vonul.

„Asszem az arcomra van írna mit gondolok.” – kezdte a bejegyzését Majka, akinek 38,5°C-ra szökött fel a láza, majd úgy érezte, hogy hétfőn már semmi baja nincs. Nem sokkal később jöttek az újabb problémák.

„Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5re, de hétfőre mar úgy éreztem kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!!” – osztotta meg Majka a követőivel, akik már lassan 540 00-en vannak az Instagram oldalán.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.