Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Majka olyan bejelentést tett, amire nem sokan számíthattak

Fotó: Instagram/Majoros Péter

Takács Petra

2021. október 21. - 09:18

A rajongói biztosan nem fognak örülni ennek, és mindezt nem sokkal azután jelentette be, hogy Curtis hasonló elhatározásra jutott.

Majka már 20 éve van jelen a médiában, hatalmas sikert futott be, és nem túlzás azt mondani, hogy a Való Világ teljesen megváltoztatta az életét. Remekül élt a lehetőségekkel, szerencséje is volt, illetve a megfelelő helyen volt a megfelelő időben.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Először rapperként tette le a névjegyét, majd szép lassan a televíziósában is feltűnt, ahol az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb sztár lett. Az RTL Klubot maga mögött hagyván a konkurens TV2-höz igazolt, ahol számos műsorban szerepelhetett, és imádták a nézők.

Jelenleg a Sztárban Sztár leszek! Mestereként dolgozik, ám a legújabb bejelentése alapján jövőre nem fogjuk a képernyőn látni. Sőt, a zenélést is parkolópályára tette, mert a családjával akar lenni, nyaralna, kártyázna, edzene és pihenne.

Az Index is beszámolt Majka a Story Magazinnak adott interjújáról, amiben megerősítette, hogy egy időre ő is háttérbe fog vonulni. „A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést.” – idézte Majkát az Index.

Majka azt is elárulta, hogy a televíziós munkát csupán a bizonytalan helyzet miatt vállalta el, nem tudta, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az már biztos, hogy 2022-ben nem lesz képernyőn.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.