Fontos bejelentést tett Majka Curtis közleménye után

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Takács Petra

2021. október 14. - 12:44

Majka tisztázta a dolgokat, és fontos információkat közölt a közösségi médián keresztül a rajongóknak.

Curtis ezen a héten közleményben tudatta, hogy a következő időszaka kevésbé lesz aktív számára a színpadon. Azonnal beindultak a találgatások, hogy mi lehet ennek a hátterében, miközben Majka is reagált.

Majka csütörtök délben tette közzé a bejelentését, amin belül fontos információkat közölt. Emellett azt is egyértelművé tette, hogy létre fog jönni az új show, nincs miért aggódnia a közönségnek.

„Remek nyarunk volt és hatalmas koncerttel zártuk az idei szezont, az őszi időszak kapcsán azonban újratervezünk.” – kezdte a bejegyzését Majka, aki nagyon hálás a közönségnek, rengetegen voltak ezeken a koncerteken.

„Mielőtt felesleges bulvár cikkek születnek, legyen egyértelmű: a zenekarral hamarosan SWING turnéra indulunk, fúvósokkal és táncosokkal kiegészülve.” – tisztázta a rapper a bejelentése részeként.

„A zenei átiratok elkészültek, a technikai brigáddal régóta dolgozunk a színpadképen és ezen az új shown. Attila keddi bejelentése előtt úgy döntöttünk, a turné néhány hónappal később, 2022. februárban indul.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.