Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Az év egyik legaranyosabb szelfije Majka családjáról, nem is akárhonnan

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remek programban vett részt a család, mindenki remekül érezhette magát, független a végeredménytől, mert a hazai pályán Chelsea egy nagyobb pofonba szaladt bele a Real Madriddal szemben.

A futballban is javában zajlanak az események, így a Bajnokok Ligájában is. Még van pár mérkőzés a döntőig, de már nem kell sokat várnunk. Több szempontból sem érvényesültek a papírformák, és akkor finoman fogalmaztunk.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Szóval nem unatkozhatunk, a tippelőknek pedig minden eddiginél nehezebb dolga lehet. Arra sem sokan tippelhettek, hogy a Real Madrid simán fogja legyőzni a Chelsea idegenben, a britek hazai pályáján.

Márpedig ez volta helyzet, a BL-győztes angolok nem találták az ellenszert Benzema tehetségére, aki egyedül döntötte el a kérdést. Ezzel nagyon nehéz helyzetbe kerültek a britek, de nem szabad leírni őket.

Több magyar is a helyszínről követte figyelemmel az eseményeket, ami különleges élmény lehet, különösen egy Bajnokok Ligája mérkőzésen. Majka és családja elutazott Londonba, hogy élőben nézhessék meg a játékosokat, az igazi világsztárokat.

Lapozó: 1 2