Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Majka térden állva könyörgött Majoros Hajninak, mentse meg őt

Majka egy igen őszinte beszélgetésen van túlHajdú Péterrel, aki folytatja sikerműsorát, csak más helyszínen, más körülmények között.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka korunk egyik legnagyobb sztárja, a ValóVilág történetének legsikeresebb versenyzője, amit már senki nem fog felülmúlni. Ebben gyakorlatilag biztosak lehetünk, viszont Majka nagyon régóta a TV2 családjának tagja.

A Sztárban Sztár leszek!-ben is főszerepet vállal, és remekül érzi magát a műsorban. Kihagyhatatlan tagja a műsornak, és nem kérdés, hogy a TV2 arca, egy rendkívül erős húzónév, akire szükség van. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Majka gyakorlatilag minden elért az elmúlt évek alatt, amit el lehetett érni. Óriási karriert csinált, viszont Curtis és közte már messze nem olyan a kapcsolat, mint azelőtt volt, talán már soha nem lesznek újra barátok.

Mivel még mindig fiatalok, ez változhat, többek között ebben a témában is beszélt Hajdú Péter visszatérő műsorában. A politika ugyancsak szóba került, és Hajdú rá is kérdezett arra a bizonyos dalszövegre.

Sőt, Majka arról is beszélt, volt egy alkalom, amikor annyira furcsán érezte magát, hogy térden állva könyörgött a feleségének, Majoros Hajninak, hogy mentse meg az életét. Hogy pontosan miről volt szó, hamarosan erre is fény derül.

Ancelotti elmondta, műtik-e Bellingham kificamodott vállát

A Real Madrid menedzsere, Carlo Ancelotti helyzetjelentést adott a még november elején vállficamot szenvedő Jude Bellingham állapotáról.