Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

M7-es busztragédia: az egyik túlélőnek szinte minden csontja eltört

Fotó: Elvontatáshoz előkészítik a hajnalban árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 19. - 19:42

Nyilatkozott a busztragédia életben maradt legsúlyosabb sérültje, akinek szinte minden csontja eltört a balesetben, még csípőportizést is kapott.

Még mindig nem tudni, hogy mi okozhatta az elmúlt hétvégén történt busztragédiát, amiben összesen nyolcan vesztették életüket, köztük azzal a sofőrrel, aki a baleset idején a volán mögött ült. Olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már a helyszínen életét vesztette, csakúgy mint az a hét nő, akik szintén elhunytak.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Az egyik túlélő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy csípőportizést kapott, mint arról korábban beszámoltunk. A nő most a Tényeknek nyilatkozott, és elmondta, hogy a buszon kívül találta magát, miután kirepült a járműből.

Tekintve azt, hogy szinte minden csontja eltört, kisebb csoda, hogy életben maradt. Lehetséges, hogy pont amiatt élte túl a balesetet, mert kirepült a buszból, hatalmas szerencséje volt, független attól, hogy súlyosak a sérülései.

Ahogyan a nő fogalmazott, nem a buszban tért magához, hanem lent a domboldalon. „Ott ébredtem.” – fogalmazott H. Tiborné, aki úgy érezte, mintha repülne, majd valószínűleg elvesztette az eszméletét.

„Combnyaktörésem lett, összetört minden csontom… gerincsérülés, bordasérülés, zúzódások. A combnyaktörést úgy tudták megoldani, hogy kaptam egy csípőprotézist. Ez van, meg a lelki bajok.” – fogalmazott a túlélő.