Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Lewis Hamilton egy igazán különleges Mercedesszel jelent meg

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája érkezik a Forma-1-es Magyar Nagydíj pályabejárására a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 28-án. MTI/Balogh Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A brit világbajnok nemcsak a Mercedes új modelljeiért rajong, hanem a régi darabokért is, például a 90-es évekből, vagy a 2000-es évek elejéről.

Lewis Hamilton hatalmas vagyonnal rendelkezik, minden túlzás nélkül bármelyik autót meg tudná venni magának. Nem egy különleges modellt vásárolt már az évek alatt, például Ferrari is áll a garázsában.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Rendkívüli verdák ezek, amik már álló helyzetben is lenyűgözik az embert, és egyúttal megmutatják, mit értek el az életük során. Lewis ugyan nem gyűjti az autókat, időről időre beújít valamit.

A Mercedes különleges helyet foglal el a szívében, eddig csak olyan F1-es autókat vezetett, melyek a németek erőforrásait használták. A hét világbajnoki cím sem magától került a neve mellé, de az már neccesebb kérdés, lesz-e nyolcadik.

Idén szinte biztosan nem, mert komoly előnnyel rendelkezik a Red Bull, de két évvel ezelőtt a kezében érezhette a nyolcadikat. A folytatásra már mindenki emlékszik, hasonló volt a helyzet, mint amikor Felipe Massa 2008-ban elbukta a bajnokságot.

Hamilton nemcsak az autókat, a divatot is szereti, laza formában is. Ezúttal egy régi Mercedesszel jelent meg, ami egyúttal legenda, és még mindig iszonyatosan jól mutat, rendkívül erős a kiállása, különösen ezekkel a felnikkel.