Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Lewis Hamilton hihetetlenül látványos ruhája a Miami Nagydíjról (videó)

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton szinte mindig nagy feltűnést kelt maga körül a szettjeivel, ám most minden eddiginél magasabbra tette a lécet.

Lewis Hamilton a divat, a művészet és a zene szerelmese, valószínűleg nála senki nem merül el jobban a divatban a Forma-1 mezőnyéből. A hétszeres világbajnok imádja az egyediséget, és ezt hangsúlyozza is magán.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Láthattuk, hogy Bakuban is egy igen trendi szettet választott vasárnapra, nem sokkal előtte pedig a konditeremből jelentkezett. Rendre ráérez arra, hogy mi az, amivel még inkább felfigyelnek rá, és természetesen a márkáknak is jó.

Jó, mert milliók követik figyelemmel a Forma-1-et, immáron a közösségi médiában is. Óriási reklám ez az adott márkának, tervezőnek, és ezzel együtt Hamiltonnak is, aki jelenleg Miamiban tartózkodik.

Mivel az USA a második otthona, nem is érezhetné jobban magát ennél. Ismeri a közeget, az ottani embereket, a kultúrát, és akkora feeling fogja el, mint talán sehol máshol, akárcsak a többieket.

Erre a vasárnapra is magasra tette a lécet, és egy olyan összeállításban láthattuk a paddockban, aminél feltűnőbbet talán még nem is viselt az F1-bem. Egyszerre idézte a 70-es éveket és a mai modern tervezőket.