Hamilton az Azeri Nagydíj előtt villantotta meg a kockás hasát a paddockban (videó)

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lewis Hamilton minden napra szinte más stílust választ, és ez vasárnap, az Azeri Nagydíj előtt sem volt másképp.

Lewis Hamilton, a hétszeres F1-es világbajnok a divat nagy szerelmese, de a művészetet is legalább annyira kedveli. Folyamatosan képezi magát, mindkét területen, és már nem egy kollekciója jelent meg.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Érdekes lesz látni, merre viszi az élet, ha már nem versenyez aktívan. A mögötte álló vagyoni háttér miatt már rég megtehetné, hogy semmit nem csinál, csak éli az életét és közben utazgat a világban.

Helyette aktív marad, és így is élvezi az életet, ami azonban teljesen más lesz, ha elhagyja a Forma-1-et. Rengeteg szabadideje szabadul fel attól a pillanattól kezdve, amiben még nemigen volt része.

Az Azeri Nagydíj előtt is keményen edzett, de természetesen a bulik sem maradhattak ki. Jól érezte magát a Mercedes sztárja, ugyanakkor már várta, hogy újra autóba pattanhasson, és odacsapjon a lovaknak.

Már megszokhattuk, hogy Lewis öltözködik a leglátványosabban az F1-ben. Vasárnapra egy olyan szettet választott, amivel megmutatta a kockás hasát, miközben a paddockban sétált, a szokásos laza stílusában.