Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Gyúrás közben fotózták a kockás hasú Lewis Hamiltont

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a szomját oltja a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futama, az Egyesült Államok Nagydíja előtt a Circuit of The Americas versenypályán 2022. október 23-án. MTI/EPA/GREG NASH
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton remek formának örvend, és ezt most ismét prezentálta, a kockás hasa is nagyon beszédes.

Lewis Hamilton mindig is fitt volt, de az évek múlásával egyre inkább felfedezte az új lehetőségeket az étkezés, az egészséges életmód terén. Szép lassan elengedte a húst, ami többek között eddig nem tapasztalt energiákat szabadított fel benne.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Tekintve, hogy minden eddiginél nagyobb terhelésnek vannak kitéve az F1-es versenyzők, komoly szükségük van az állóképességre. Rengeteg futamot kell teljesíteniük, és ha nem elég fittek, nagy fájdalmaik lehetnek.

A fáradtság pedig koncentrációhiánnyal jár, aminek súlyos baleset lehet a vége. Hamilton ezt is rendkívül komolyan veszi, és igyekszik még többet kihozni magából, ami láthatóan működik nála, penge formának örvend.

Hamarosan ismét F1-es autót vezethet, és már a partis heteknek is búcsút intett. Volt ideje kikapcsolni, ám most egy olyan erőltetett menet vár rá, amit a rajongók úgy vártak, mint a karácsonyt gyerekként.

Valóban túl hosszú volt a szünet, különösen a szezon elején. Természetesen a Mercedes hétszeres világbajnok versenyzője sem feledkezett meg az edzésekről, remek hangulatban tette oda magát a teremben.