Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Kucsera Gábor: meg kellett hozni ezt a döntést, hogy a gyerekeimet hátra hagyom

Szerinte az, hogy hetekig távol volt, nemcsak a gyermekeinek, hanem neki is jót tett, ugyanis egy „új, feltöltött apuka” tért haza.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Tóth Dávid és Kucsera Gábor az Ázsia Expressz idei évadának győztesei. Megérdemelten nyerték meg a viadalt, ami mindkettőjükből előhozta az érzelmeket. Ám nem csak ők hatódtak meg, Ördög Nóri is megkönnyezte a pillanatot.

Gábor elismerte, nagyon nehéz volt számára a játék eleje, és igen komoly hullámvölgyeket élt meg. Családja nagyon hiányzott neki, illetve hatással volt rá az egész sokk, ami az utóbbi időben történt. „Nem titkoltam, azért is jöttem ki, hogy itt felejtsek” – mondta korábban. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Nemrég arról beszélt, hogy fia, Beni sok erőt adott neki, ugyanakkor úgy érzi, sok volt ez az idő, amit távol kellett töltenie a családjától. „Nem tudtam velük beszélni, nem tudtam, hogy mi van velük, úgyhogy ez így tényleg nagyon nehéz volt” – ismerte be.

„De azt gondolom, hogy nekem most nagyon kellett ez az utazás. Nyilván abban az életszakaszomban voltam, hogy nekem ki kellett szakadni itthonról, meg kellett hozni ezt a döntést, hogy a gyerekeimet hátra hagyom öt hétre” – magyarázta Gábor.

Ugyanakkor úgy vélte, ezzel nekik és magának is jót tesz, mert egy „új, feltöltött apukát” kapnak vissza, ami véleménye szerint így is lett. Azért is hálás volt, hogy Dávid sokat segített neki, támogatta. „Nem tudta, hogy mire vállalkozott, csak nyomtam rá a dolgokat öt héten keresztül” – tette hozzá viccelődve.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.