Kleinheisler reakciója mindent elmond, amikor átvette a meccs embere címet a franciák ellen

Fotó: Kleinheisler László (b) és a francia Adrien Rabiot a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Hujber Dávid

2021. június 20. - 07:10

Többek között Kleinheisler Lászlónak is nagyon büszkék vagyunk, mert egészen kiválóan játszott Franciaország ellen, és bizonyította, miért is van helye a magyar válogatottban.

Marco Rossi irányítása alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a magyar válogatott bármelyik nagy ellenfél számára képes komoly kihívást jelenteni. Nagyon rég volt erre példa, évtizedeket kellene visszamennünk az időben, hogy egy ilyen egységes és erős válogatottat találjunk.

A sok kemény munka és a fiatalok beépítése meghozta a sikert, ami jól bizonyítja azt is, hogy sorozatban másodszor vagyunk ott az Európa-bajnokságon, és most mindenki rólunk beszél, nem véletlenül.

Franciaország nagy esélyesként érkezhetett meg Budapestre, sokan azzal számoltak, hogy több góllal fognak nyerni. Nem kérdés, hogy erősebbek, mint a portugálok, talán nem is kevéssel, de mégis döntetlent játszottunk ellenük.

Hivatalos: Az FC Barcelonában folytatja Memphis Depay

Sőt, akár nyerhettünk is volna, mint a portugálok ellen, de ezúttal a gólunkat megadták és a franciák nem tudtak úgy reagálni, mint azt szerették volna. A nagy esélyes bajszát rángattuk meg, és ez még nagyon sokat érhet számunkra.

Büszkék vagyunk, még most is ráz bennünket a hideg… Kleinheisler László második alkalommal lett a meccs embere Európa-bajnoki találkozón, először még 2016-ban az osztrákok ellen, most pedig szombaton. A reakciója mindent elmond, és mi is legalább ennyire örülünk a sikerének.