Kiszivárgott egy be sem jelentett Xbox-exkluzív stratégiai játék

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 16. - 19:02

Az Nvidia GeForce now cache fájljaiban talált lista alapján meglepő game-eket fejleszthetnek a Microsoft berkein belül.

Tegnap szinte bombaként robbant a hír, amikor az egyik furfangos programozó bejelentette, sikerült dekódolnia az Nvidia GeForce Now szoftver egyik fájlját, melyben olyan címek sora szerepelt, amelyek különböző játékok folytatásai, illetve még be sem harangozott alkotások voltak.

Az egyik ilyen a Project Oxide névre keresztelt misztikus játék, amiről csupán annyit lehet tudni, hogy a Microsoft exkluzív fejlesztői gárdájának alkotása lehet. A Game Rant magazin értesülései szerint egy stratégiai game-ről van szó, ami nem RTS, sokkal inkább túlélős kaland, mint például a Tropico vagy a Frostpunk.

Az Oxide névből fakadóan az sem kizárható, hogy egy Surviving Marshoz hasonló űrkalandban lehet majd részünk, amit vegyíthetnek a Civilization-széria elemeivel, netalán más game-ek komponensei is szerepelhetnek benne.

Csak remélni tudjuk, igazak a híresztelések, és az Xbox fejlesztői csapata valóban nekilátott egy vérbeli exkluzív címnek, máskülönben bajban lesznek, hiszen a Halo Infinite-en kívül mást nagyon nem tudnak felmutatni.