Ezzel a három Game Pass-hez érkező játékkal reagált az Xbox a PS-eseményre

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 11. - 01:40

Az Xbox Game Pass előfizetői szeptember második hetében három game-mel gazdagodhatnak.

Azok, akik havi 4 ezer forintért cserébe kiváltják a Game Passt, több száz játékot vihetnek végig, így nem véletlen, hogy a gaming ipar Netflixeként számon tartott szolgáltatás rendkívüli népszerűségnek örvend.

Az elérhető játékok listája természetesen nem állandó, hiszen folyamatosan bővítik, ebben a hónapban például már hat game-et adtak hozzá a könyvtárhoz, és kiderült, hogy milyen további alkotásokra számíthatunk szeptember hátralévő részében.

Szeptember 9-én az Xbox Game Pass előfizetői megkapják a Breathedge, a Nuclear Throne és a The Artful Escape címeket, amelyekkel garantáltan hosszú órákat tölthetünk el örömteli gaminggel.

A Breathedge egy túlélős kaland, mely során az univerzum viszontagságos körülményeivel kell szembenéznünk, míg a Nuclear Throne esetében egy rogue-szerű shooterrel üthetjük el az időt.

A The Artful is jó választás lehet, hiszen lényegében egy elbeszélésre épülő kétdimenziós platformerről beszélhetünk, ami szintén rengeteg kedélyes pillanattal gazdagíthat minket, már ha rendelkezünk Xbox-konzollal, amelyen játszhatunk vele.