Dollár
435,26 Ft
Euró
424,88 Ft
Font
487,68 Ft
Bitcoin
19,227 $

Ebben a szexi szettben jelent meg Kisó a vizes világbajnokságon

Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)
not image

Takács Petra

2022. június 21. - 00:05

Kiss Orsi helye garantált volt a vizes világbajnokságon, számos ilyen esemény van már mögötte, nem lehetett kérdés, hogy ott lesz a stáb részeként.

Beindult a nyár, sorra szervezik meg a nagy fesztiválokat, bulikat, koncerteket, egyszóval elkezdett pezsegni az élet Magyarországon. Ha megnézzük, hogy milyen időszak van mögöttünk a koronavírus miatt, bőven van okunk arra, hogy szórakozzunk.

Soron kívül Rekordot döntöttek az új állampapírok: 300 milliárd forint 2 nap alatt 

Ugyanakkor ez sem lehet túlságosan felhőtlen az ukrajnai háború miatt, miközben az árak egyre magasabbak. Szóval nem könnyű, de számos olyan esemény van, amik lehetőséget adnak arra, hogy kicsit megfeledkezzünk erről.

Szerencsés helyzetben vagyunk, különösen, ha Budapesten élünk, mert tömegével találkozhatunk érdekes, különleges programokkal. A vizes világbajnokság most a nagy sláger, Kisó sem hagyta ki, és megint megadta a módját.

Ebben a szettben ment ballagásra Gáspár Evelin egy hófehér Porschéval

Rendkívül sokat dolgozott azon, hogy meglegyen az erős nyári formája, és a fotók is azt bizonyítják, hogy sikerrel járt. Nagyon erős, amit összehozott, nincs miért panaszkodnia, bennünket abszolúte meggyőzött.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.