Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Király Linda bevallotta, táncpartnere ezzel a tulajdonságával akasztja ki leginkább

Az énekesnő és a táncos kapcsolata nagyon harmonikus, jól megértik egymást, ám akadnak olyan helyzetek, amikor kicsit egymás agyára mennek.

Fotó: Instagram/Király Linda
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Király Linda és Suti András a Kire jellemzőbb? című játék keretében több kérdésre is válaszoltak, mint például arra, kettejük közül ki a féltékenyebb. Az énekesnő elsőként a táncpartnerére szavazott, míg a táncos Lindára, de egyikük sem értett ezzel egyet. Végül megbeszélték, egyikükre sem jellemző a féltékenység. Míg annak kapcsán, hogy kié az utolsó szó, rögtön rávágták, hogy András.

„Végülis egy táncműsorról szól ez az egész, tehát végeredményben csak én vagyok a tánctanár” – magyarázta, mire Linda hozzáfűzte, nem csak ebben övé az utolsó szó, ami láthatólag kissé zavarja. „Jó, de mindenben a te nézőpontodat nézem. Tehát végül az a vége, ami neked jó. Csak én mondom ki” – magyarázta a táncos, amit az énekesnő is elfogadott többé-kevésbé. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A következő kérdés az volt, melyiküknek jobb a humora, amelyet illetően teljesen biztosak voltak, hogy mindkettőjüknek. „Együtt vagyunk jók, tényleg” – szögezte le András. Arról, hogy ki a versengőbb típus, Linda meg volt győződve, hogy a táncpartnere, aki erről azt mondta: „Jó oké, egyetértek ezzel. De azért tudjuk, hogy most egy versenyben vagyunk. (…) Én mindig a teljesítményre akarok rámenni, nem az eredményre”.

Emellett azt is elismerte, hogy az életben eléggé versengő típus, minden nap önmagát szeretné legyőzni, az énekesnő viszont nem igazán szeret versenyezni. Majd arról faggatták őket, ki barátkozik könnyebben, ebben Linda önmagára szavazott. András kicsit elgondolkodott, aztán beismerte, hogy az énekesnőnek van igaza.

Linda barátságosnak tartja magát, mire András kérdőre vonta, róla másként vélekedik-e. „Néha…” – fűzte hozzá az énekesnő, de aztán bevallotta, hogy egyébként barátságosnak tartja. A táncos megjegyezte, Linda biztosan szimpatikusabb a nézőknek. „Nagyon pozitív és mosolygós… általában” – mondta, mire mindketten elnevették magukat. Annak kapcsán pedig, hogy ki a romantikusabb, biztosak voltak benne, hogy a maguk módján mindketten.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.