Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Casemiro egyszerre kapott súlyos kritikát és elismerést a Liverpool korábbi klasszisától

A Manchester United megalázó veresége felkorbácsolta a kedélyeket a csapat körül.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Továbbra is komoly lejtmenetben van a Manchester United, ezúttal a néhány hete a Liverpoolt is felülmúló, az alsóházban valósággal megtáltosodó Crystal Palace ellen futottak bele egy igen kínos, négygólos vereségbe.

A United ezzel a 8. helyre csúszott vissza, jelen állás szerint pedig a legrosszabb Premier League szezonjuk vége felé közeledik Erik ten Hag legénysége. A kritikus hangok eddig is jelen voltak a csapat körül, most azonban még jobban felerősödtek. A Liverpool korábbi klublegendája, Jamie Carragher sem finomkodott, amikor a Real Madrid egykori ászáról, Casemiróról vélekedett. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„A modern idők egyik legnagyobbja, aki a legjobb középpályások között játszott és játszik. Meg sem közelítem azt, amit elért, többször is megnyerte a Bajnokok Ligáját, de mégis eszembe jut valami, amit én magam is éreztem, amikor visszavonultam. Van egy focista mondás, »hagyd e a futballt, mielőtt a futball hagy el téged«, és a futball elhagyta őt ezen a szinten. Tovább kell lépnie” – fogalmazott Carragher.

„Az ügynökének, a körülötte lévő embereknek meg kell mondaniuk, hogy ennek véget kell vetni. Tapasztalt játékosként tisztában kell lennie azzal, hogy már csak három meccse van hátra a legmagasabb szinten. A következő három bajnoki és a kupadöntő” – folytatta.

„Utána már azon kell elgondolkodnia, hogy az MLS-be, vagy inkább Szaúd-Arábiába menjen-e” – mondta Casemiróról, aki meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott a Palace ellen a védelem közepén, az egyik gólban pedig közvetlenül benne volt – írja a 90min.