Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Győzike elmondta, milyen az arca 50 évesen

Érdekes gondolatokat osztott meg Gáspár Győző arról, milyen az ember arca húszévesen, harmincévesen, majd ötvenévesen.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző kifejezetten szeret a médiában szerepelni, nem tudja megunni, mert lételeme a szórakoztatás, ami új energiákat szabadít fel benne. Sosem ugyanolyan, mindig valami mást mutat, és emiatt csatornák számára ugyanolyan értékes, mint amikor először tűnt fel hosszabban a képernyőn.

A Győzike Show örökre különleges marad számára, ami egycsapásra olyan szintű ismertséget adott neki, mely által akkoriban nem volt nála ismertebb ember Magyarországon. Azóta sok minden történt, nem egyszer járta meg a kórházat, és volt igazán mélyen is, így igen sokat köszönhet Gáspár Beának, aki kitartott mellette. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Nagy párost alkotnak együtt, többek között a képernyőn is, mint azt mindenki láthatja. Életük legjobb döntése volt, amikor úgy döntöttek, igent mondanak az Ázsia Expresszre, ami alatt közelebb kerültek egymáshoz. Javított a kapcsolatukon a műsor, már csak emiatt megérte számukra benne szerepelni.

Most pedig a Gáspárékban fognak nagy show-t csinálni, ami kvázi egy másik Győzike Show lesz, csak épp a TV2-n. Győző egyre jobb és jobb formában van, aki nemcsak a feleségére, de a két lányára is nagyon büszke. Most épp arról osztott meg pár fontos gondolatot, hogyan hat az ember arcára az idő múlása az évek során.

„Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harmincévesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötvenévesen olyan, amilyet megérdemelsz.” – írja a posztjában Győzike, aki eleinte tartott az 50-es éveitől, de már megbarátkozott a gondolattal, és távolról sem néz ki egy ötvenes éveiben járó férfinak.