Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Kim Kardashian látványos dekoltázsától hangos az Instagram

Ismét lenyűgözte a követőket és a rajongókat Kim Kardashian, aki nem túl szégyenlős, büszkén mutatja meg a formáit.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kim Kardashian már nagyon erőteljesen hozzászokhatott a luxushoz, és az állandó rivaldafényhez. Ennek nyilván megvannak a maga árnyoldalai, viszont nem gyengülhet el, mert a gyerekei mindennél fontosabbak számára.

A mindig nagyon vonzó és divatos Kim 364 millió követőt gyűjtött eddig össze az Instagramon. Ezek után nem túlzás azt állítani, hogy több millió dollárt ér az oldala, amivel nem kevés pénzt keres. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ez egy olyan platform, mely széles körben biztosít számára vevőket. Ő ezt pontosan tudja, így nagyon nem mindegy, mit, mikor és hogyan posztol, hiszen ez összességen üzlet, távolról sem hobbi.

Egyszerűen lenyűgöző, ahogyan kinéz, és milliók szeretnének rá hasonlítani. Egyesek túlzásokba viszik, míg mások megtalálják a helyes egyensúlyt, anélkül hogy elveszítenék önmagukat, mert erre is van példa.

Kim most sem bízta a véletlenre a dolgokat, és egy rendkívül látványos, izgalmas és szexi estélyiben jelent meg. Az ékszerek is passzolnak az egyéniségéhez, miközben az őt körülvevő rajongás nem hagy alább.