Kerkez Milos csapata és kérője nem tudott megállapodni

Róma, 2023. március 10. Kerkez Milos, az Alkmaar játékosa (j) csapattársával, Vangelisz Pavlidisszel, miután berúgta csapata második gólját a Lazio ellen a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén a római Olimpiai Stadionban 2023. március 7-én. Az Alkmaar 2-1-re gyõzött. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem valószínű, hogy a fiatal magyar válogatott tehetség Portugáliba igazol.

A holland AZ Alkmaar védője ugyan szívesen csatlakozna a Benficához, nagyon úgy tűnik, hogy a két csapat közötti tárgyalások megakadtak, melynek leginkább anyagi okai lehetnek.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A 19 éves futballista apja ugyanakkor elmondta, hogy „fia szíve a Benficáé”, és ha a pénzről szólna a dolog, akkor Angliába igazolna – számolt be róla a Sportal.

Az álláspontok azonban eltávolodtak egymástól, és bár a lap szerint a következő napokban még kapcsolatban maradnak egymással a felek, megállapodásra egyre csekélyebb az esély.

Habár az Alkmaar is jól teljesített a holland ligában, a Benfica magasabb polcon szerepel az európai klubfutballban, és újabb bajnoki címük mellett az is biztos, hogy ősszel a Bajnokok Ligájában indulhatnak.

A magyar válogatott védő stabil pontja volt csapatának, a bajnokságban és a Konferencia-ligában is remekül teljesített, piaci értéke pedig mostanra elérte a 10 millió eurót.