Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

Kerékpárjával gázolt el egy idős asszonyt egy 13 éves fiú Győrújbaráton

Fotó: Pixabay | Illusztráció

Takács Petra

2022. szeptember 28. - 23:05

Figyelmetlenségből történt a szerencsétlen eset, a gyalogosan közlekedő, mozgáskorlátozott idős nőt sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Kedd este érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint Győrújbaráton a Fő utcában baleset történt. A kiérkező rendőrök a helyszínen egy 13 éves győri fiút, valamint egy 88 éves helyi asszonyt találtak – írja a police.hu.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A fiú a kijelölt gyalogos- és kerékpárúton figyelmetlenségből biciklijével elütötte az idős, mozgásában korlátozott asszonyt, minek következtében mindketten az úttestre estek. Az idős nőt sérülései miatt kórházba kellett szállítani.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja, egyben felhívták a közlekedők figyelmét, hogy „hogy akár egy kisebb szabálytalanság, hiba miatt pillanatok alatt súlyos baleset is történhet, amelyet utóbb nem lehet meg nem történtté tenni.”

Éppen ezért arra kérik „az úton lévőket, közlekedjenek figyelmesen, szabályosan, óvatosan! Vigyázzanak magukra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.