Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Kemény lábedzés Sergio Ramosszal: van mit a tejbe aprítania

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Sergio Ramos minden alkalmat kihasznál arra, hogy a lehető legjobb formában legyen, főként a lábizmait edzi. Szüksége is van rá, mert egy igen intenzív időszak áll előtte.

Sergio Ramos minden alkalmat kihasznál arra, hogy a lehető legjobb formában legyen, főként a lábizmait edzi. Szüksége is van rá, mert egy igen intenzív időszak áll előtte.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A 34 esztendős világhíres védő nagyon régóta top-formában játszik, gyakorlatilag a 2000-es évek eleje óta. A madridi klub pedig az otthonává vált, amit a pletykák ellenére még mindig nem hagyott el, noha voltak kérői.

2005 óta szolgálja a Real Madridot, akikkel mindent megnyert, amit csak lehetett. Ramos azonban motivált maradt, és készen áll arra, hogy újabb és újabb trófeákat szerezzen a kedvenc csapatával, melyet talán soha nem hagy el.

BERKI KRISZTIÁN LÁBBAN SEM GYENGE

Sergio az egyik legkeményebb játékos a ligában, és ez nemcsak a mérkőzésekre igaz. Rettentően keményen dolgozik az edzéseken, és azon kívül is az otthonában kialakított edzőteremben. Természetesen a lábedzések vannak középpontban.

A sztárvédő egy igen látványos feladatot választott. A kitörés ezen módja egyáltalán nem könnyű, és nagy stabilitás kell hozzá. Ramos azonban már nagyon tapasztalt, és pontosan tudja, hogy mit kell tennie.

Egy kiváló gyakorlat, ami akár otthon is végezhető néhány kiegészítő beszerzése után. A kezdők azonban legyenek nagyon óvatosak, és ne ez legyen az első edzésmód, amit kipróbálnak.

https://www.instagram.com/p/CERO44iiQo-/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ronaldo-kedvese-a-viz-alatt-is-elkepesztoen-szexi/