Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Berki Krisztián: „Szeretem, amikor érzem, hogy gyűlölnek, hiszen csak akkor gyűlölnek, ha sikeres vagy”

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A neves televíziós személyiség sok mindenből képes erőt meríteni, így többek között abból is, ha gyűlöletet mutatnak felé.

A neves televíziós személyiség sok mindenből képes erőt meríteni, így többek között abból is, ha gyűlöletet mutatnak felé.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Berki Krisztián nagyon nagy nevet szerzett magának a magyar médiában, és valószínűleg ez egy ideig így is fog maradni még egy ideig. Hatalmas népszerűségnek örvend, és talán senkit nem lepne meg az, hogy sorban állnak érte a cégek.

Krisztián egy igazi megosztó személyiség, és ezzel nagyon is tisztában lehet. Okosan használja fel mindezt, de sokan még mindig félreértik a szavait, vagy a mondanivalóját. Ugyanakkor ez is csak figyelmet generál körülötte.

BERKI KRISZTIÁN FELADATA, TALÁLOS KÉRDÉSE

Az évek alatt nagyon sokat tanulhatott a különböző helyzetekből, és a közösségi média fejlődésével neki is szembe kell néznie a néhol igencsak negatív hozzászólásokkal. Időről időre abszurd kommentekbe futunk bele, és néhányan talán nincsenek is tisztában azzal, hogy amit leírnak, annak nagy súlya van.

A Cipruson nyaraló „óriás” azonban jól szórakozhat ezen, és a felé táplált gyűlöletekből erőt meríthet. Erről írt pár érdekes sort a hivatalos Instagram oldalán, ami folyamatosan gyarapszik, és szép lassan a 350 ezer követő is meglehet.

„Szeretme, amikor érzem, hogy gyűlölnek, hiszen csak akkor gyűlölnek, ha sikeres vagy… Ők azok a vesztesek, akik mindig azt mondják: „Egyszer majd átesel a ló túloldalára…” meg, hogy „Magas lóról lehet nagyot esni…”

„Gyerekek! Ők tényleg nem látják, hogy valójában ki is vagyok…?” – tette fel a kérdést Berki, aki ezúttal kentaurnak állt.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/jakabos-zsuzsanna-mar-modellkent-is-fantasztikus/