Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Kelemen Anna és Győzike

Fotó: Instagram/Kelemen Anna
not image

Hujber Dávid

2022. június 14. - 18:25

Hogy mi ennek a fotónak az aktualitása, azt nem tudjuk, mindenesetre egy nagyon izgalmas duó állt össze egy kép erejéig.

Kelemen Anna és Győzike nevét az egész ország ismerheti, mindketten nagyon szórakoztató személyiségek,csak máshogyan. Anna valószínűleg még népszerűbb lehetett volna az évek alatt, mint most, bár így sem panaszkodhat.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Akárhonnan is nézzük, több mint 92 ezer követője van, és még mindig nagyon vonzó. Nehezen öregszik, nemigazán látszanak rajta az évek. Ebben semmi túlzás nincs, ráadásul egy nagyon erős személyiségről van szó.

A másik oldalon pedig ott van Győzike, akit szintén nem kell bemutatnunk, történelmet írt a hosszú évek alatt. Ezek pedig olyan sikerek, amiket már senki és semmi nem vehet el tőle, legutóbb például az Ázsia Expresszben szerepelt.

Curtis egy nagyon formás női fenékre hajtotta a fejét egy mosdóban (fotóval)

Győzike egy megunhatatlan karakter, aki imád kamera előtt lenni, és sokakat fog leültetni a televíziók elé az Ázsia Expresszben, ebben biztosak lehetünk. Hamarosan kiderül, hogy meddig jutott Beával, aki a játékban is a társa volt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.