Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Keane: a tapasztalt játékosok hagyták cserben a Manchester Unitedet

MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Manchester United súlyos veresége számos kérdést vetett fel.

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap hétgólós vereségbe szaladt bele a Manchester United a Liverpool ellen az Anfield Road-on, melynek kapcsán a klub korábbi játékoslegendái is kifejtették nem túl hízelgő véleményeiket.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Gary Neville egyenesen szégyenletesnek nevezte Bruno Fernandes csapatkapitány teljesítményét a mérkőzés után, de Roy Keane sem volt sokkal visszafogottabb, amikor arról kérdezték, mégis mi vezetett a méretes zakóhoz:

„A Manchester United rangidős játékosai, azok, akikre építkeztek – ők voltak, akik cserben hagyták a csapatot” – mondta Keane, aki eljátszott a gondolattal, mi lett volna, ha annak idején ő kerül hasonló helyzetbe.

„Próbálom elképzelni, mit tettem volna, ha én is pályán vagyok egy ilyen súlyos vereség alkalmával. Valószínűleg játékosként elbújnék néhány napra, vagy akár néhány hónapra is” – mondta kritikusan Keane a Sky Sportsnak.

„Ez tényleg nagyon kínos. De mit lehet tenni? Ilyen a foci. Vissza kell térnie a csapatnak, hiszen a hét közepén egy európai kupacsata vár rájuk” – utalva ezzel a Betis elleni idegenbeli Európa-liga mérkőzésre.

Ellenfelük egyébként épp tegnap játszott döntetlent a Real Madriddal, és a La Liga ötödik helyén állnak, tehát Erik ten Hag csapatának semmiképp sem szabad őket félvállról venniük.