Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Kapaszkodik a Manchester United, videón a Tottenham elleni diadaluk

MTI/EPA/Andrew Yates

Bense Róbert

2022. október 20. - 15:25

Ten Hag együttese 2-0-ra múlta felül a Tottenham csapatát, a fő témát azonban így is Ronaldo adta.

Antonio Conte csapata számára nagy téttel bírt a tegnapi mérkőzés, hiszen egy esetleges győzelemmel felzárkózhattak volna az Arsenal mögé a második helyre. A United azonban nagyon nem így gondolta.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Erik ten Hag együttese úgy tűnik kezdi megtalálni a formáját, habár Ronaldo ügye még mindig okoz némi feszültséget csapaton belül, a borzasztó szezonkezdést sikerült maguk mögött hagyniuk a Vörös Ördögöknek.

Már a dobogós helyek közelében a United

Ezt mutatja a tegnapi találkozó is, ahol a United végig összeszedett játékkal gyűrte le a Tottenham-et. A második félidő elején Fred megpattanó lövése talált utat a kapuba, majd Bruno Fernandes a 69. percben szépségdíjas találatával duplázta meg az előnyt.

Cristiano Ronaldo ezen a mérkőzésen sem lépett pályára, de persze nem felejtette el felhívni magára a figyelmet. A kispadról nemes egyszerűséggel az öltözőbe sétált még a hármas sípszó elhangzása előtt.

A sajtó persze azonnal lecsapott a sztorira, a United holland edzője azonban inkább a mérkőzésen nyújtott csapatteljesítményt méltatta. A Manchester United ezzel felzárkózott az ötödik helyre, és mindössze egy pontra van a Chelsea-től, de már az élmezőny is látótávolságba került.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.