José Mourinho egyelőre nem tárgyal más csapatokkal

Budapest, 2023. május 30. José Mourinho, az olasz AS Roma vezetõedzõje a labdarúgó Európa-liga döntõje, a spanyol Sevilla - AS Roma mérkõzés elõtti napon a budapesti Puskás Arénában 2023. május 30-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Két sikeres kupaév van az AS Roma mögött, jövőre akár a BL is összejöhet.

Csütörtök este a Puskás Arénában csap össze az AS Roma és a Sevilla csapata az Európa-liga döntőjében. A győztes nem csupán egy trófeával, de a Bajnokok Ligája indulás jogával is gazdagodik majd.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

José Mourinhót, az olasz csapat mesterét a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón arról is kérdezték, hogy az AS Románál töltött évek után kapcsolatba lépett-e más együttesekkel, a portugál tréner azonban gyorsan véget vetett a találgatásoknak.

„Nulla kapcsolatom van más klubokkal, tényleg” – mondta Mourinho, akinek még egy éve van a szerződéséből, és már most kapcsolatba hozták egykori csapatával, a Real Madriddal – írja az ESPN.

A portugál eddigi edzői karrierje során öt nemzetközi kupasikerrel büszkélkedhet, az FC Portóval BL-t és UEFA-kupát, az Interrel Bajnokok Ligáját, a Manchester Uniteddel Európa-ligát, a Romával pedig Konferencia-ligát ünnepelhetett.

Mourinho eddig az összes európai kupadöntőjét megnyerte csapataival, a csütörtök esti finálé azonban különösen nehéznek tűnik, hiszen a Sevilla valóságos Európa-liga specialista, eddig hatszor emelhették magasba a trófeát.