Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
392,85 Ft
Font
457,81 Ft
Bitcoin
64,356 $

Jennifer Aniston sokkoló fotóval küzd a koronavírus-szkeptikusok ellen

A világhíres színésznő egészen közelről tapasztalhatta meg azt, hogy a koronavírus nem válogat, és még az egészségesebb emberekre is veszélyt jelenthet.

Egészség/Életmód

Takács Petra

Szerkesztő

A világhíres színésznő egészen közelről tapasztalhatta meg azt, hogy a koronavírus nem válogat, és még az egészségesebb emberekre is veszélyt jelenthet.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a koronavírus még mindig veszélyt jelent. A világjárvány nem múlt el, továbbra is köztünk van, és amíg nem készül el a hivatalosan is jóváhagyott ellenszer, óvatosabbnak kell lennünk. Soron kívül 100 milliós kártérítést ítéltek oda a bicskei gyermekotthon áldozatainak

A nemzetközi híradásokban számtalan olyan hírt látni, amikben igyekeznek felhívni az emberek figyelmét a koronavírus jelenére, és arra, hogy milyen veszélyeket hordozhat magában, ha nem vagyunk kellően óvatosak.

Az első hullám sok áldozatot követelt, és nem feledkezhetünk meg arról, hogy a vírus ugyan nincs mindenkire ugyanolyan hatással, és vannak bizonyos tényezők, amik alapján nagyobb problémát okozhat a szervezetünkben, nem válogat közöttünk.

A terjedés nyilvánvaló, és még mindig kellően óvatosnak kell lennünk. A szájmaszk viselése apróságnak tűnhet, de nagyon sokat segíthet. Ez most egy olyan helyzet, amihez alkalmazkodnunk kell, a saját és embertársaink érdekében is.

Jennifer Aniston is érintett volt ebben, mert a család egyik barátja, Kevin noha tökéletesen egészséges volt, megtámadta a vírus, és láthatjuk, hogy mi történik vele. A képet szándékosan nem ágyaztuk be a cikkünkben, amit ezen a linken érhettek el.

A világhíres színésznő is hangsúlyozta, nem lehetünk annyira naivak, hogy azt gondoljuk, már vége a vírusnak, és ugyanúgy élhetjük tovább az életünket, mint azeelőtt. Aniston kéri az embereket, hogy viseljék a maszkot, és gondoljanak csak azokra, akik a vírus miatt szenvedtek vagy szenvednek.

„Tedd meg ezt a családodért, és legfőképpen saját magadért. A Covid minden korosztályt érint.”

A kép még április elején készült, és Aniston engedélyt kapott annak publikálására. Szerencsére Kevin azóta már majdnem felépült. 

Aki szeretné megtekinteni a szóban forgó képet, az kattintson erre a linkre.

https://liner.hu/koronavirussal-diagnosztizaltak-nehany-napon-belul-a-lanya-karjaiban-lelte-halalat/

Károly király egészségi állapota miatt a legrosszabbra készülnek a palotában

Sajtóértesülések szerint III. Károly király nincs jól, a palotában pedig már készülnek a legrosszabb forgatókönyvre.

25-ből 22 randiapp nem tesz eleget a felhasználók adatainak védelméért

Rengeteg adatot kérnek a felhasználótól, de nem vigyáznak rájuk eléggé – röviden erre a megállapításra jutott egy friss vizsgálat, ami az online társkeresőkre fókuszált.