Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Jennifer Aniston hajnali háromkor kel, hogy edzeni tudjon

A színésznő szerint a testmozgás fontos része az életének, talán ennek is köszönhető, hogy 53 évesen is Hollywood egyik legszebb nőjeként tartják számon.

Íme a Gyagyás gyilkosság 2 trailere: Adam Sandler és Jennifer Aniston visszatér!

Megjelent a Gyagyás gyilkosság második részének előzetese, melyben ismét Adam Sandlert és Jennifer Anistont láthatjuk a főszerepben.

Több mint forró szexi fotók jelentek meg Jennifer Aniston-ról

Brad Pitt egykori szerelme olyan fotókat osztott meg magáról, amik szintén ott lehetnek a TOP-10-ben az év végi összeállításunk részeként.

Smink nélkül, nyaralás közben mutatta meg magát Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is igyekszik kikapcsolódni, bár ehhez mások a lehetőségei, akár egy magánszigetre is ellátogathat.

Tűkön ülve várod a Gyagyás gyilkosság második részét? Van egy remek hírünk számodra

Maga Jennifer Aniston osztott meg egy fotót, melyből kiderült, bizony, befejeződtek a forgatási munkálatok, így tehát már csak az utómunka van hátra.

További Hírek

Így néz ki Jennifer Aniston 52 évesen smink nélkül

Smink nélkül mutatta meg arcát a világhírű színésznő, aki egykor a legközkedveltebb nő volt, köszönhetően a Jóbarátok című sorozatnak.

Ennél cukibb most nincs, Jennifer Aniston és kutyája, már egy éve együtt

Jennifer Aniston számára rettentő nehéz volt elengednie az előző kutyáját, szívszorító módon búcsúztak tőle, majd jött Chesterfield.

A Jóbarátok rajongói ezért most meg fognak őrülni, Jennifer Aniston nagyot szólt

Jennifer Aniston egy olyan limitált szériás kollekciót mutatott be, ami egy jó ügyet is szolgál, nem kizárólag a rajongóknak szól a kezdeményezés.

Kapaszkodhatnak a Jóbarátok rajongói: itt a videó és a premier dátuma

A legendás sorozat rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, mert még ebben a hónapban debütál az új Jóbarátok, ráadásul a teljes szereplőgárdával, akiket évtizedekkel ezelőtt megismerhettünk.

52 éves lett Jennifer Aniston, aki még mindig szívdöglesztően néz ki

Hihetetlen, hogy már az egykori tinibálvány elmúlt ötven, és immáron az ötvenhármat célozta meg, miután nemrég ünnepelhette az ötvenkettedik születésnapját.

Jennifer Aniston bemutatta a legújabb családtagot: egyszerűen zabálnivaló!

A világhíres színésznőnek volt pár hónapra szüksége ahhoz, hogy feldolgozza az egyik legjobb barátja elvesztését, akitől tavaly nyáron kellett elköszönnie.

Jennifer Aniston sokkoló fotóval küzd a koronavírus-szkeptikusok ellen

A világhíres színésznő egészen közelről tapasztalhatta meg azt, hogy a koronavírus nem válogat, és még az egészségesebb emberekre is veszélyt jelenthet.