Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A játékosok egy része szívesen látná újra a CoD-ban Infected játékmódot

TÉMÁK:
#Call of Duty
Fotó: Reddit
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Call of Duty: Modern Warfare 2-ben mondhatni lehetőségek tárháza várja a játékosokat, ám egyesek kifejezetten egy játékmódot látnának szívesen újra.

A Game Rant jelentése szerint egyre több játékos szeretné, ha visszatérne az Infected játékmód: ahogy a CoD-sorozat korábbi címeiben is, a Modern Warfare 2-ben is megtalálható a Team Deathmatch, a Hardpoint, a Domination és a Kill Confirmed is.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

A Modern Warfare 2 azonban ezeken felül két új játékmódot is kínál, a Prisoner Rescue és a Knock Out formájában, az Activision pedig rendszeresen változtatja az éppen játszható játékmódokat, ami remek lehetőség, ha az ember kicsit többet szeretne látni a játékból.

Az Invasionben például a játékosok kifejezetten nagyszabású összecsapásokban is részt vehetnek, ahol a 20 fős csapat 20 AI-ellenféllel küzd, ám úgy tűnik, egyre többen várják, hogy visszatérjen az Infected játékmód.

Redditen ugyanis egyre többen beszélnek arról, hogy szívesen viszontlátnák a játékmódot, mely már a korábbi Call of Duty játékokban is elérhető volt, főként az Infinity Ward előző, 2019-es Modern Warfare című játékában.

A játékmód lényege, hogy a játékosok megfertőzzék a lobbiban lévő többi felhasználót, miközben az ellenfél csapata arra törekszik, hogy túlélje a támadást. Egy rajongó például arról írt, hogy szeretné, ha az Activision kiadná az Infected Modern Warfare 3 változatát.