Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
391,05 Ft
Font
445,86 Ft
Bitcoin
23,729 $

1200 meccs után vettek észre egy hasznos funkciót a CoD: Modern Warfare 2-ben

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy játékos most a többi rajongóval is megosztotta, hogy milyen hasznos funkcióra bukkant nem kevesebb mint 1200 meccs után a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben.

A Game Rant szúrta ki, hogy egy játékos egy olyan funkcióra bukkant a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, melyet eddig is szívesen használt volna, ám csak 1200 mérkőzés lejátszása után döbbent rá, hogy bizony létezik.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án jelent meg és számos változtatást eszközöltek a fejlesztők az új játékban azzal a céllal, hogy az különbözzön a 2019-es Modern Warfare-től. Többek között megváltoztatták a perk-rendszert, de a felhasználói felületet is átszabták.

A megjelenés óta több rajongó is kerek perec kijelentette, jobban kedveli a Modern Warfare-t a Modern Warfare 2-vel szemben, így elmondhatjuk, hogy nem volt maradéktalanul pozitív az új rész fogadtatása. Most azonban egy játékos észrevett egy igen hasznos funkciót, mely jelentősen megkönnyítheti életünket.

Az ImConfusedAllThaTime nevű Reddit-felhasználó ugyanis arról számolt be, hogy már lejátszott 1200 mérkőzést a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, mire rájött, hogy a felhasználók bekapcsolhatnak egy olyan opciót, mellyel a killstreakek helyett scorestreakeket használhatnak.

Ahogy a neve is jelzi, a játékosok a meccseken végrehajtott minden cselekedetük után kapnak scorestreakeket, szemben azzal, hogy lelövik az ellenfeleket. Ez a funkció alapvetően olya játékmódokban lehet hasznos, mint a Domination, vagy a Hardpoint, a játékos pedig kifejezetten a megújult felhasználói felületet hibáztatta azért, amiért nem fedezte fel korábban az opciót.

Ha valakinek megtetszett az opció, és killstreakek helyett a scorestreakeket szeretne használni, úgy a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben a killstreak menübe kell mennie, és a PS konzolokon a megfelelő gombot, az R2-t kell megnyomnia a váltáshoz: ez azonnal megváltoztatja az összes elérhető opciót a menüben, mivel a felhasználóknak megmutatja a scorestreakek megszerzéséhez szükséges pontok számát.