Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Jákob Zoltán elárulta, mi a sikeressége titka

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden sikeres emberben van egy-két közös pont, ám mindenkinél más a recept, de a végeredmény ugyanaz.

Sokan irigylik Jákob Zoltán életét, aki nemrég vásárolta meg a Ferrari egyik legújabb modelljét. Egy családi autó, ami mégis sportos, elegáns, és nem utolsó sorban rendkívül erős, gyors, impozáns.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Természetesen nemcsak a Ferrari vonzzák a tekintetét, egy Aston Martin volánja mögé is bepattant, ami szintén álomautó. Tekintve, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik Zoltán, az új A Nagy Ő, megengedheti magának ezeket a gépcsodákat.

Valószínűleg az új Ferrarija is nagyon népszerű lesz, és nem sokat fogunk látni belőle az utakon. Zoltán rendre eleget tesz az érdeklődők kíváncsiságának, akik bepattanhatnak az autókba pár fotóra és videóra.

Mindenki keresi és kutatja, hogyan lehet igazán sikeres. Zoltán kapcsán is sokan teszik fel ezt a kérdést, miután látják, hogy noha nem milliárdos család gyermekeként nőtt fel, mégis Magyarország egyik leggazdagabb embere lett.

Elárulta, neki összességében két dolog segített abban, hogy sikeressé vált. Az egyik az a veleszületett képessége, hogy más emberek fejével tud gondolkodni. „Ami pedig a marketingnek az alapja, és nagyon sok marketinges ezt nem tudja.” A másik ilyen erős tulajdonság a szorgalom, amit a szüleitől hozott.