Istenes Bence az új Audijával, nagyon penge a gép

Fotó: Instagram/Istenes Bence
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bence lazára és divatosra vette a figurát, egy remek fotó készült róla és az új autójával, ami egy Audit takar maga mögött.

Istenes Bence egy igazi örökmozgó, aki mindig igyekszik csinálni, alkotni valamit, hiszen részben ez az élete. Emellett arról sem feledkezhetünk meg, hogy nagyon tehetséges, számos műsorban szerepelt már.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Valószínűleg mindig köze lesz a médiához, legalábbis nehéz elképzelni, hogy ez meg fog változni. Közben rátalált a szerelem, és noha voltak mélypontok, együtt maradtak, amiről nemrég Csobot Adél ismét mondott pár szót.

Igazi példák arra, hogy egy kapcsolat nemcsak akkor működhet, ha minden szép és jó, mert közben vannak hullámvölgyek, amiket meg kell oldani. Bence és Adél intelligensek, rengeteget kommunikálnak egymással, és ez adja az erős alapot a kapcsolatuknak.

Ezzel a képpel Vasvári Vivien megformálja a szuper-szexi fogalmát

Adél egyre feljebb jut a karrierjében, színésznőként is letette a névjegyét, miközben az Álarcos énekes egyik legismertebb zsűritagja. Bence kvázi pedig mindent elért, de mindig kitalál valami újat, mint például a saját YouTube műsorát, ami az IstenEst nevet kapta.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Bence márkát váltott és immáron az Audival folytatja tovább. Egy nagyon kis penge géppel járja az utakat, ami nemsokára megkaphatja a nyári gumikat. „Lemosattam, hogy holnap tisztán érkezzen az IstenEst felvételre… nemsokára pedig megkapja a nyári papucsokat is”