Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Istenes Bence és Csobot Adél elgondolkozott a forgatás lemondásán, annyira mélyen voltak

Adél egy nagyon érdekes interjút adott Szabó Győzőnek a Blikken keresztül, amit mindenképpen érdemes meghallgatni.

Fotó: Instagram/Csobot Adél
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győző virtuális vendége Csobot Adél volt, Istenes Bence párja, akivel már nagyon régóta alkot egy párt, és közben családot is alapítottak. Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében azonban több dologról is lerántották a leplet.

Igazi mélypontról beszéltek, és úgy megnyíltak Friderikusz előtt, mint még soha egy másik műsorban sem. Hatalmas visszhangot kapott a második évad első adása, és ennek kapcsán is beszélgettek Győzőék a Blikknél. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„Valószínűleg ezt a műsort sokan követik… Szóval nyilván jelentek meg cikkek utána, meg mi is nyilatkoztunk amúgy egy cikkben erről, meg megszólaltunk utólag is. Minden ember életében azt gondolom, hogy vannak ilyen szakaszok, vagy egy kapcsolatban vannak mélypontok.”

„Valahogy akkor egy olyan időszakban voltam, utólag el is mondtuk, megfordult a fejünkben az is, hogy lehet, hogy ezt a forgatást le kellene mondani, de nyilván nem tehettük ezt meg és tiszteljük annyira a kollégáinkat, meg a csatornát, az összes embert, aki ezen dolgozott, hogy ezt azért nem léptük meg.”

Na, Dér Heni új képeibe vajon hogyan fognak belekötni a trollok?

„De az, amennyire mélyen voltunk, az abszolúte ezt váltotta ki belőlünk, hogy lehet, le kellene mondanunk. Nem így lett, elmentünk, és igazából egyszerűen csak őszinték voltunk. Szerintem jól esett kimondani ezeket a dolgokat. Nyilván ez ott egymás közt nem volt új, hiszen pontosan tudtuk, mi zajlik közöttünk, és mi rengeteget beszélünk, tényleg rengeteget.”

„Ilyen szempontból ez számunkra nem volt új, de közben meg az az érzés meg új volt, hogy ezt tényleg ilyen nyilvánosság előtt kimondani ezeket a dolgokat, ami lehet, hogy csak ránk tartozna, de közben ott vagyunk, és azt éreztük, hogy ez csak úgy működik jól, ha ezt most nem rejtjük véka alá és nem kezdünk el össze-vissza kamuzgatni, hazudozni, szépíteni mindent, hanem egyszerűen csak elmondani, felnőttesen, úgy igazán, hogy igazán mi van most velünk”

Adél a Blikknek adott interjújában elismerte, volt némi kételye a műsor után, hogy a nagy nyilvánosság előtt beszéltek erről, a válságukról, de végül a rengeteg komment és pozitív üzenet meggyőzte őt arról, hogy mindezt megérte megtenniük.

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.