Na, Dér Heni új képeibe vajon hogyan fognak belekötni a trollok?

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dér Heni olyan képeket posztolt, amikbe nagyon nehéz lesz belekötniük a trolloknak, így valószínűleg ezúttal nem találnak rajta fogást.

Dér Heni egyike azon sztároknak, akik nagyon is tisztában vannak a közösségi média hátrányaival. Hiába van egy közel 350 ezres tábora, több olyan követője is lehet, akik egyenesen gyűlölik őt és csak arra várnak, hogy beleköthessenek.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Soha nem fogjuk megérteni ezeket az embereket, hogy miért jó ezt tenni, milyen élvezet van abban, amikor valakit mindennek elhordanak, noha semmit sem tett ezért. Nyilván az énekesnőnek is lehettek olyan posztjai, amikbe bele lehetett kötni, de a sztárok esetében ezt sokkal könnyebb megtenni.

Sokkal könnyebb, mivel állandó rivaldafényben vannak, és Heni a terhessége ideje alatt is találkozott pár keményebb kommentettel. Valószínűleg ez akkor sem lesz másképp, amikor világra hozza Bendegúzt.

Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

Nemrég például valaki azt mondta, hogy Hódi Pamelát utánozza, amin jót nevetett a sztár, majd az egyik posztjában rendesen odaszólt. Bármit is tegyen ki, mindig keresik rajta a fogást, nem akarják elengedni.

Most azonban az új képeivel feladta a leckét, mert gyakorlatilag lehetetlen belekötni, szóval kíváncsian várjuk, a trollok mit lépnek erre. Mindenesetre nagyon aranyosak így együtt, és jó látni mosolyogni Henit.