Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

Ismét nemi erőszakkal vádolják Mike Tysont

Fotó: Instagram / Mike Tyson
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

A korábbi bokszoló újra kellemetlen hónapok elé nézhet, ugyanis ha bebizonyosodik bűnössége, úgy jelentős mértékű börtönbüntetésre számíthat.

Mike Tysont ismét nemi erőszakkal vádolja egy nő, aki szerint a bokszoló a 90-es évek elején megtámadta őt és akarata ellenére megerőszakolta.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A New York állambeli Albany-ban élő nő saját biztonságát szem előtt tartva személyazonosságát nem vállalta, ám azt állítja, hogy az erőszak óta fizikai, pszichológiai és érzelmi károkat szenvedett, mindezekért pedig 5 millió dolláros kártérítést követel.

A nő elmondása szerint egy Albany-ban lévő szórakozóhelyen találkoztak, majd ezt követően Tyson állítólag egy autóban támadta meg őt. A nő saját bevallása szerint többször is nemet mondott és kérte Tyson-t, hogy hagyja abba, ám az nem hallgatta meg, lerángatta róla a nadrágot és megerőszakolta.

Tyson nem először néz szembe hasonló vádakkal, Desiree Washington megerőszakolásáért korábban három évet börtönben is ült, így egy újabb hasonló ügy vélhetően súlyosbító körülmény lenne számára.

Az 56 éves korábbi bokszoló egyelőre nem kommentálta a híreket.