Ingyenes javítást kínál az Apple a problémás iPhone 12 modellekhez

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. november 23. - 19:51

Azok az iPhone-júzerek, akik hangszóróproblémákat észleltek okostelefonjaikon, ingyenes szervizelést kapnak a cupertinói techóriástól.

Mióta bő egy évvel ezelőtt piacra dobták az iPhone 12 modellszériához tartozó készülékeket, rengeteg felhasználó jelezte, hangszóróhibák jelentkeztek a mobiljaikon, ám a problémát eddig szoftveres és hardszeres módszerekkel sem sikerült megoldani.

Az Apple most egy igazán méltányos gesztust tett a gondokkal küzdő júzerek felé, a hivatalos szervizekben ugyanis garancia meglététől függetlenül ingyenesen reparálni fogják azokat a 2020 októbere és 2021 áprilisa között legyártott iPhone 12 okostelefonokat, amelyeknél előállt a hiba.

A javítási program országos korlátozás keretében zajlik, ami azt jelenti, hogy nem lehet majd trükközni a külföldről esetlegesen jutányos áron behozott, szervizen már egyszer átesett iPhone-okkal.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Első körben az iPhone 12 és iPhone 12 Pro készülékek tulajdonosai számára kínálják a javítást, később viszont az iPhone 12 minivel, illetve az iPhone 12 Pro Maxszal rendelkező felhasználók is igényelhetik az ingyenes szervizelést.