Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

Sokkal értékállóbb az iPhone 12, mint a többi Apple-okostelefon

Nemcsak eladás tekintetében, hanem értékének megőrzése szempontjából is mérföldekkel előzi a cupertinói techóriás korábbi termékeit az iPhone 12 modellszéria.

...svg content...Apple
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A megjelenés utáni első hat hónapban az iPhone 12 modellek átlagosan 34,5 százalékot veszítettek értékükből, míg ugyanennyi idő alatt az iPhone 11 készülékek 43,8 százalékkal estek vissza, így kijelenthető, hogy az új generációs okostelefonok sokkal jobb vételnek számítanak.

A MacRumors hírportál elemzéséből kiderült, hogy míg az iPhone 11 értékvesztése folyamatosnak bizonyult, addig utódja esetében csak enyhe csökkenés tapasztalható, ami annak a jele, hogy egyrészt népszerű mobiltelefonról van szó, másrészt az emberek készek megadni a felkínált vételárakat.

Az iPhone 11 Pro rendkívül gyengének bizonyult értékállóság tekintetében, az elmúlt 21 hónapban több mint 56,9 százalékot veszített meritumából, miközben az iPhone 12 Pro Max ugyanezen mutatójának prognózisát 49,2 százalékban állapították meg az elemzők.

Átlagban mindkét modellszéria darabjainak értéke 40-50 százalékkal csökkent a bemutatót követő első négy hétben, az áruk azonban még hónapokon keresztül stabil maradt, ami jó hír az Apple-nek profitmaximalizálás szempontjából.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.