Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Befejezte az iPhone 12 mini gyártását az Apple

Minden jel arra utal, hogy bár komoly népszerűségnek örvendett megjelenéskor az iPhone 12 mini, az eladási adatok nem úgy alakultak, mint ahogyan azt korábban prognosztizálták, ezért leállították a gyártási folyamatokat.

...svg content...Apple
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A TrendForce értesülései szerint iPhone 12 miniből nem terveznek többet összeszerelni a cupertinóiak üzemeiben, ezért idejekorán befejeződött a kompakt méretekkel megáldott okostelefon életciklusa.

Az Apple hivatalos weboldalán ezzel szemben még megtalálható a készülék, ám minden bizonnyal csupán a készlet erejéig kaphatóak, utána már többé nem vásárolhatjuk meg a kisebb kijelzővel ellátott iPhone-t. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Miközben a 12-es széria rendkívül jól teljesített a piacon, legyen szó éppen az alapmodellről, a Pro-ról és a Pro Maxról, addig a mini alulmúlta a vállalat előzetes terveit, így amellett döntöttek, hogy nem folytatják tovább a készülék gyártását.

Az iPhone 12 mini az egyik legolcsóbb iPhone volt, amit valaha is piacra dobtak, a maga 799 eurós kezdőárával sokak számára kecsegtető alternatívája lehetett a nagyobb modelleknek, igaz a legtöbb ember ódzkodott tőle a kisebb akkumulátor-kapacitása miatt.

Mivel az eladások alig 5 százalékát tették ki a minik, ezért az Apple a következő generációs iPhone-ok őszi piacra dobása előtt eltávolította a cég palettájáról az ambiciózus terméket.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.