Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Elindította az Apple az iPhone-ok egyik hibájára irányuló javítási programját

Habár a felhasználók csupán egy bizonyos töredékét érinti az iPhone 12 modelleknél tapasztalható hanghiba, a cupertinóiak azonnal orvosolni fogják a problémát.

Bosszantó hibák jelentkeztek az iPhone-ok legutóbbi frissítésénél

Aki nemrégiben frissített az iOS 14.7.1-es verziójára, annak meggyűlhet a baja a rendszerrel, hiszen nem várt problémákat idézett elő az újítás.

Sokkal értékállóbb az iPhone 12, mint a többi Apple-okostelefon

Nemcsak eladás tekintetében, hanem értékének megőrzése szempontjából is mérföldekkel előzi a cupertinói techóriás korábbi termékeit az iPhone 12 modellszéria.

Befejezte az iPhone 12 mini gyártását az Apple

Minden jel arra utal, hogy bár komoly népszerűségnek örvendett megjelenéskor az iPhone 12 mini, az eladási adatok nem úgy alakultak, mint ahogyan azt korábban prognosztizálták, ezért leállították a gyártási folyamatokat.

Toronymagasan vezeti az iPhone 12 a mobiltelefonok részesedési ranglistáját

Nincs új a nap alatt – mondhatnánk, hiszen az Apple okostelefonját lehetetlen letaszítani a trónról, piaci részesedés szempontjából még a konkurenciát is a földbe döngölte.

További Hírek

Az iPhone 12 lett az Apple eddigi legnépszerűbb mobiltelefonja

A tavaly év végén piacra dobott iPhone 12 modellszériához tartozó készülékekkel az Apple világszerte bankot robbantott.

A globális chiphiány már minden ágazatot veszélyeztet

A fogyasztói árak egyre csak emelkednek, miközben a félvezetők hiánya lassítja a gyártást a Samsungtól egészen a Fordig.

Még egy világmárka fogja kihasználni az indiai összeszerelő üzemek adta lehetőségeket

Az Apple bejelentette, hogy a világ második legnagyobb okostelefon-piacán, Indiában fogják összeszerelni az iPhone 12 modelljüket.

Aranyrúddá változtatott iPhone 12 Pro és Galaxy S21 Ultra mobilokkal rukkolt elő egy cég

Ha lenne elfekvőben felesleges 52 millió forintunk, akkor megvásárolhatjuk magunknak a Caviar vállalat által készített egyedi, arany borítású mobiltelefonokat.

Lecsökkenti az Apple az iPhone 12 mini készülékek gyártási kapacitását

Habár rendkívüli népszerűségnek örvend jelenleg is az új iPhone-ok kisebb változata, a cupertinóiak jelentősen vissza fognak venni az előállítási kapacitásából.

Hasznos funkció érkezik az iPhone-okhoz

Korábban azt rebesgették az iOS 14.5 béta verziójáról, hogy Sirit beépíthetjük harmadik féltől származó zenelejátszó alkalmazásokba is, így lényegében az AI választhatja ki a megfelelő appjainkat.

Vadonatúj iPhone kiegészítőn dolgozik az Apple

A cupertinói techóriás bennfentes információk szerint egy teljesen új MagSafe kiegészítőt dobhat piacra, amely iPhone 12-höz érkezhet.

Hamarosan szünetelhet az iPhone 12 készülékek gyártása?

A globális chiphiány miatt könnyen elképzelhető, hogy az Apple zászlóshajójának számító mobiltelefonok gyártási folyamatait az elkövetkező hónapokban bizonyos időre felfüggeszthetik.

Kiszámolták az iPhone 12 valódi előállítási költségeit

Japán elemzők szétszerelték a vadonatúj Apple-készülékeket, majd az alkatrészek azonosítása után megállapították a pontos előállítási költségeiket, így kiderült, hogy valójában hány dollárral árazták túl őket.

Kizárólag Apple-technikusok cserélhetik ki az iPhone 12 kameráit

Amióta az Apple ujjlenyomat-olvasót adott az iPhone 5s mobiltelefonjaihoz, azóta képtelenség lecserélni bármilyen alkatrészt a cupertinóiak készülékeiben hitelesített szakember nélkül.