Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,52 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
61,454 $

Hasznos funkcióval bővítette az Apple az iPhone 12-es készülékeket

A funkció korábban csak abban az esetben volt elérhető, amennyiben az Apple saját fejlesztésű MagSafe-töltőjét csatlakoztattuk a telefonhoz.

További Hírek

Toronymagasan vezeti az iPhone 12 a mobiltelefonok részesedési ranglistáját

Nincs új a nap alatt – mondhatnánk, hiszen az Apple okostelefonját lehetetlen letaszítani a trónról, piaci részesedés szempontjából még a konkurenciát is a földbe döngölte.

Az iPhone 12 lett az Apple eddigi legnépszerűbb mobiltelefonja

A tavaly év végén piacra dobott iPhone 12 modellszériához tartozó készülékekkel az Apple világszerte bankot robbantott.

A globális chiphiány már minden ágazatot veszélyeztet

A fogyasztói árak egyre csak emelkednek, miközben a félvezetők hiánya lassítja a gyártást a Samsungtól egészen a Fordig.

Még egy világmárka fogja kihasználni az indiai összeszerelő üzemek adta lehetőségeket

Az Apple bejelentette, hogy a világ második legnagyobb okostelefon-piacán, Indiában fogják összeszerelni az iPhone 12 modelljüket.

Aranyrúddá változtatott iPhone 12 Pro és Galaxy S21 Ultra mobilokkal rukkolt elő egy cég

Ha lenne elfekvőben felesleges 52 millió forintunk, akkor megvásárolhatjuk magunknak a Caviar vállalat által készített egyedi, arany borítású mobiltelefonokat.

Lecsökkenti az Apple az iPhone 12 mini készülékek gyártási kapacitását

Habár rendkívüli népszerűségnek örvend jelenleg is az új iPhone-ok kisebb változata, a cupertinóiak jelentősen vissza fognak venni az előállítási kapacitásából.

Hasznos funkció érkezik az iPhone-okhoz

Korábban azt rebesgették az iOS 14.5 béta verziójáról, hogy Sirit beépíthetjük harmadik féltől származó zenelejátszó alkalmazásokba is, így lényegében az AI választhatja ki a megfelelő appjainkat.

Vadonatúj iPhone kiegészítőn dolgozik az Apple

A cupertinói techóriás bennfentes információk szerint egy teljesen új MagSafe kiegészítőt dobhat piacra, amely iPhone 12-höz érkezhet.

Hamarosan szünetelhet az iPhone 12 készülékek gyártása?

A globális chiphiány miatt könnyen elképzelhető, hogy az Apple zászlóshajójának számító mobiltelefonok gyártási folyamatait az elkövetkező hónapokban bizonyos időre felfüggeszthetik.

Kiszámolták az iPhone 12 valódi előállítási költségeit

Japán elemzők szétszerelték a vadonatúj Apple-készülékeket, majd az alkatrészek azonosítása után megállapították a pontos előállítási költségeiket, így kiderült, hogy valójában hány dollárral árazták túl őket.