Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Hasznos funkcióval bővítette az Apple az iPhone 12-es készülékeket

A funkció korábban csak abban az esetben volt elérhető, amennyiben az Apple saját fejlesztésű MagSafe-töltőjét csatlakoztattuk a telefonhoz.

Fotó: Unsplash
Mobil

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, az Apple közel négy éve dobta piacra az iPhone 12-es telefonokat, mégis úgy határoztak, hogy egy kifejezetten hasznos funkcióval bővítik a készülékeket, amelyre már sort is kerítettek. Mint kiderült, az iOS 17.4-es frissítés által lehetővé vált, hogy a 2020-as mobilokat is a Qi2-es szabványnak megfelelően 15 wattal tölthessük vezeték nélkül.

A funkció korábban csak abban az esetben volt elérhető, amennyiben az Apple saját fejlesztésű MagSafe-töltőjét csatlakoztattuk a telefonhoz, az új frissítés azonban feloldotta a korlátozást. Ennek köszönhetően bármilyen vezetékmentes töltővel is rendelkezünk, frissítés után kétszer olyan gyorsan tölthetjük majd a mobilunkat – írja az Index. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Az eset egyébként nem egyedi, az Apple hasonlóan járt el az iPhone 13-as és iPhone 14-es széria készülékivel is: ezekben a mobilokban az iOS 17.2-es frissítés oldotta fel a Qi2-es szabvány használatára vonatkozó korlátozást – jegyzik meg a cikkben. De korábban azt is megírtuk, hogy fontos részlet szivárgott ki az iPhone 16 modellek kapcsán.

Ezúttal pedig nem más, mint az akkumulátorok várható kapacitása került a középpontba. Míg ebben a cikkben arról számoltunk be, hogy a cupertinói cég avulttá nyilvánította egyik legnépszerűbb iPhone-ját, ezzel korlátozva a hozzá kapcsolódó javítási szolgáltatásokat, ami minden bizonnyal sokak számára rossz hírt jelent.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.