Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,68 Ft
Euró
392,51 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,887 $

Fontos részlet szivárgott ki az iPhone 16 modellek kapcsán

Ezúttal az akkumulátorok várható kapacitása került a középpontba.

Fotó: Unsplash/ASANTH
Mobil

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A kínai közösségi médiából kiszivárgott információk szerint a közelgő iPhone 16-sorozat esetében az akkumulátor kapacitásának növekedése és csökkenése és csökkenése is jelentkezhet.

Weibo mikroblogplatformon közzétett bejegyzés szerint az iPhone 16-sorozat akkumulátorának kapacitása a következőképpen alakul: Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

iPhone 16 (3 561mAh),
iPhone 16 Plus (4 006mAh),
iPhone 16 Pro (3 355mAh)
iPhone 16 Pro Max (4 676mAh)

A jelenlegi iPhone 15 modellekhez képest a kiszivárgott kapacitások arra utalnak, hogy az iPhone 16, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max nagyobb akkumulátort kaphat, ami adott esetben jobb üzemidőt is eredményezhet, az iPhone 16 Plus azonban valamivel kisebb kapacitású akkumulátort kapna, mint elődje.

Nem biztos azonban, hogy érdemes lesz pusztán a kapacitásból kiindulni, egy korábbi információ szerint ugyanis az iPhone 16-sorozattal egyidőben debütálhat az Apple grafén hűtési rendszere is, amely jelentős mértékben javíthatná az üzemidőt. Egyes vélemények szerint azonban az új hűtési rendszertől sem érdemes csodát várni, az ugyanis maximum csak a jelenlegi szintet tarthatja majd az üzemidőt, növelni semmiképpen sem fogja.

Ennek oka, hogy a pletykák és a várakozások szerint az Apple új készülékeiben a Samsung csúcsmodelljeihez hasonlóan megjelenhet a mesterséges intelligencia, ami fel is emészti majd az új hűtési rendszer által megteremtett plusz akkukapacitást.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.