Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Bosszantó hibák jelentkeztek az iPhone-ok legutóbbi frissítésénél

Aki nemrégiben frissített az iOS 14.7.1-es verziójára, annak meggyűlhet a baja a rendszerrel, hiszen nem várt problémákat idézett elő az újítás.

...svg content...Apple
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 9to5mac hírportál értesülései szerint a frissítéssel nem mindenki járt jól, az egyik vitafórumban például több júzer is jelezte, hogy az update-et követően az okostelefonok a „Nincs szolgáltatás” üzenetet írta ki, és még a szolgáltató ikonja is eltűnt a készülékről.

A hiba az iPhone 12-n kívül az összes modellt érintette, amelyre hivatalosan kiadták az iOS 14.7.1 operációs rendszert, és újraindítással, illetve a SIM kártya eltávolításával, majd újból behelyezésével sem lehet orvosolni a furcsa bugokat. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Az Apple azt javasolja a különös hibával találkozó felhasználókat, hogy vagy tegyék fel a korábbi változatot, vagy várják ki az iOS 15 megjelenését, ami ősszel fog megtörténni, a béta ugyanis nem tartalmazza ezeket a technikai malőröket.

A cupertinói techóriás egyelőre nem tervezi célzottan kijavítani a glitchet, hiszen a júzerek csupán töredéke panaszkodott, helyette inkább a szeptember végén esedékes nagyszabású frissítésre koncentrálnak.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.