Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,81 Ft
Euró
384,26 Ft
Font
451,83 Ft
Bitcoin
69,437 $

Eszméletlen újításokat kaphat az iPhone 14

Ming-Chi Kuo elemző szerint a jövő évi iPhone-modelleken kívül az Apple VR-headsetjeit is a legkorszerűbb vezeték nélküli technológiával láthatják el.

...svg content...Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A MyFixGuide hírportál szúrta ki az egyik legnépszerűbb Apple-szivárogtató legújabb infómorzsáját, amely a 2022-es okostelefonokról szólt.

Ming Chi-Kuo azt prognosztizálja, hogy mind az iPhone 14 készülékek, mind az Apple fejlesztés alatt álló VR-headsetjei megkaphatják a Wi-Fi 6E technológiát, amivel 6 GHz-es sávszélességű összeköttetés biztosítható.

Jelenleg csupán nagyon kevés okoseszköz támogatja a Wi-Fi 6E-t, ami nem meglepő, hiszen az ultragyors internet még nem sok helyen érhető el, így a gyártók sem látták szükségesnek bevezetni az eljárást, habár az Apple ebben az esetben is precedenst teremthet.

Az androidos piacon kizárólag a Pixel 6, Pixel 6 Pro telefonok, valamint a Galaxy S21 Ultra, Z Fold 3, Xiaomi Mi 11 Ultra, Asus ROG Phone 5 és Zenfone 8 mobilok rendelkeznek az ominózus technológiával – hozzájuk csatlakozhat jövőre az iPhone 14 is.

A legidősebb galaxisok születésének lehetett szemtanúja a James Webb űrteleszkóp

Alig néhány százmillió évvel az ősrobbanás után jöhettek létre.