Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

II. Erzsébet egyik rajongója: „el kell búcsúznom a királynőtől, szükségem van a lezárásra”

Fotó: Kondoleálókönyv II. Erzsébet brit királynő portréja előtt a budapesti brit nagykövetség épületében 2022. szeptember 9-én. II. Erzsébet brit királynő életének 97., uralkodásának 71. évében a skóciai Balmoral kastélyában 2022. szeptember 8-án elhunyt. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Koós Alexandra

2022. szeptember 19. - 23:22

Elmondása szerint a legnagyobb példaképeként tekint rá, aki a gyermekkora óta jó hatással volt rá.

Szeptember 19-én több ezer ember gyűlt össze azért, hogy élőben, a helyszínen láthassa az egykori brit uralkodó, II. Erzsébet temetését, amely hivatalosan kezdetét vette 12 órakor, a londoni Westminster apátságban.

Soron kívül Ronaldinho úgy érzi, mintha hazajárna Magyarországra

A királynő rajongói közül sokan vasárnap késő este vagy hétfő kora hajnalban hagyták el az otthonukat, hogy a nagy tömegben biztos helyet találjanak maguknak, azonban Őfelsége egyik legelkötelezettebb rajongója még ennél is biztosabbra akart menni.

A fiatal nő elmondása szerint azt is magára vállalta, hogy négy napon át az utcán kempingezzen annak érdekében, hogy a lehető legjobb helyről láthassa II. Erzsébet temetését, akit a „második édesanyjának” tart, valamint egész életében erőforrást jelentett számára.

„Úgy érzem, most tudatosult bennem igazán, hogy mi is történt valójában. Egyszerűen olyan hirtelen jött Őfelsége halálhíre, hogy idő kellett hozzá, amíg fel tudtam dolgozni. Szükségem van erre a lezárásra” – mondta.

Majd kiemelte, mennyire szerencsésnek tartja magát amiatt, hogy II. Erzsébet uralkodása alatt élhetett, aki annyi nagyszerű dolgot vitt véghez az évek alatt, egyben legnagyobb példaképeként tekint rá, aki a gyermekkora óta jó hatással volt rá – írta a Mirror.

„Nőként is megvoltak a maga megpróbáltatásai. Az élet hullámvölgyein is átkormányozta az országot, miközben a családja mellett állt minden percben. Csodálom őt azért, amiket elért, és egyszerűen imádok mindent, amit képviselt. Büszke vagyok arra, hogy ismerhettem őt” – hangsúlyozta.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.