Clouds
21 Budapest
Dollár
344,71 Ft
Euró
369,40 Ft
Font
428,88 Ft
Bitcoin
25,756 $

Így kerülhet közelebb a Barcelona Thuram leigazolásához

Bukarest, 2021. június 28. A francia Marcus Thuram gólt szerez a büntetõpárbajban, a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Franciaország – Svájc mérkõzésén Bukarestben 2021. június 28-án. MTI/EPA/REUTERS/Marko Djurica
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szövevényes ügy lehet, már csak azért is, mert több csapat versenybe száll Thuramért.

Egy lépéssel közelebb kerülhet Marcus Thuram megszerzéséhez Xavi együttese, amennyiben az Inter Firmino mellett dönt, aki idén szintén szabadon igazolhatóként távozhat jelenlegi klubjától.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

A brazilért vélhetően nem lesz akkora harc a piacon, mint a fiatalabb és jelenleg jobb formában focizó franciáért, ezzel pedig vélhetően tisztában van az Inter is, ami így idejekorán kiszállhat a Thuramért folytatott versenyből – írja a Fichajes.

A 25 éves francia válogatott ebben a szezonban 26 mérkőzést játszott a Mönchengladbach színeiben, ezeken 15 alkalommal volt eredményes és 4 asszisztot osztott ki csapattársainak. Ez a teljesítmény pedig több klub figyelmét is felkeltette.

Piaci értéke is feljebb kúszott, így aki ingyen megszerzi, néhány hasonló idényt követően akár még profitálhat is a játékjogaiból, de ami ennél is nagyobb érték, hogy Thuram gyakorlatilag a támadósor bármelyik részén bevethető.

A Barcelonának óriási segítség lenne egy hozzá hasonló robusztus és sokoldalú játékos, ám nem csak a katalánok gondolkodnak így. Thuramot szívesen látná soraiban a PSG, a Chelsea, és a Bayern München is.