Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Számon akarták kérni a szurkolók a bírón, hogy nem adott meg egy tizenegyest, fegyvert rántott (videó)

Illusztráció. Forrás: Pixabay
not image

Kolláth Benjámin

2021. augusztus 21. - 18:24

Hondurasban pisztollyal kellett magát megvédenie egy futballbírónak, amikor az egyik csapat szurkolói a pályára rohanva akarták kifaggatni, miért nem ítélt meg a csapatuknak egy tizenegyest.

Egy meg nem nevezett játékvezető a hírek szerint pisztollyal kellett, hogy megvédje magát, miután vitatott döntése után a szurkolók begurultak. A The Sun helyi forrásokra hivatkozva azt írja, La Jiguában egy amatőr mérkőzésen kellett a fegyvert elővennie a bírónak, hogy megvédje magát.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Egy, az esetről készült – nem valami jó minőségű – videón látszik, ahogy a nézők a pályán mászkálnak, miközben a bíró a középkörnél egy igen nagy pisztollyal sétál, sőt, a spori mintha még pár figyelmeztetőlövést is leadna a földre, hogy feloszlassa a tömeget. A lap szerint a meccs végén az egyik rokon adta neki a pisztolyt, mert félt, hogy elverik.

A főszereplőt egyelőre még nem nevezték meg, nem tudni azt sem, hogy kap-e valamilyen büntetést az erős lépésért, mindenesetre nem sérült meg senki. Hondurasban amúgy nagy múltja van az erőszaknak a pályán és a lelátókon, El Salvadorral gyakorlatilag háborút vívtak 1969-ben, amikor a VB-selejtezőn találkoztak, mindkét mérkőzés erőszakba fulladt.

Ennek oka a két ország amúgy is viharos kapcsolata volt, nem csoda hát, hogy pár héten belül a két ország a pályán kívül is hadat üzent egymásnak, természetesen nem a meccsek miatt.

Mexikó Guanajuato államában augusztus elején három ember meghalt, egy pedig megsérült egy szintén amatőr meccs második félidejében kitört lövöldözésben, egy AK-47-tel felszerelt férfi lőtt a tömegbe, majd elmenekült, ma is keresik.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.