Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Csillárt, cipőt, kutyatápot, de még egy parkoló autó üléseit is ellopta egy mátraverebélyi férfi

Egészen hihetetlen, de a férfi ténylegesen mindent ellopott, ami mozdítható volt.

...svg content...Fotó: Depositphotos A kép illusztráció.
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a nyomozási bíró elrendelte egy 23 éves mátraverebélyi férfi letartóztatását, aki lakhelyén követett el vagyon elleni bűncselekményeket, sőt, még kábítószert is találtak nála.

A nyomozás adatai szerint a büntetett előéletű, és jelenleg is büntetőeljárások hatálya alatt álló férfi 2023 októberétől lopta meg falubelijeit: először 2023. október 31-én indult lopni, amikor is egy nyitva hagyott fürdőszoba ablakon mászott be egy családi házba, ahol egy fiókból elvett 20 ezer forintot, ékszereket és ruhaneműt. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Két hónappal később, 2023. decemberében egy lezárt, lakatlan lakóház hátsó ablakát betörte, majd az udvarról ellopott egy fűnyírót, két csillárt, valamint több bútort is. Nem kellett sok, idén januárban ismételten lopni indult az enyveskezű férfi: ezúttal megtalálta egy ház kulcsát és azzal bement, elvitte a sértett két pár cipőjét, karóráját, majd befeszítette a melléképület ajtaját és onnan katonai ruházatot zsákmányolt.

Egy hónappal később, februárban egy teherautó rakteréből lopott ki egy 10 kilogramm kiszerelésű kutyatápot, majd márciusban egy lakóház udvarából ellopott egy hűtőgépet, egy ott parkoló gépjárműből két ülést, valamint a házhoz tartozó pincéből egy baltát. Egy másik ingatlanból ezt követően szerszámokat és kerékpárokat vitt el.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopással, és – mivel elfogásakor ketamint találtak nála – kábítószer birtoklással gyanúsította meg; az ügyészség pedig, tekintettel a sorozatos elkövetésre és arra is, hogy a férfi ellen számos eljárás van folyamatban más bűncselekmények miatt, indítványozta a letartóztatását, a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája ezzel egyetértett, s egy hónapra elrendelte vele szemben a kényszerintézkedést.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt