Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Hatalmas fordulatot vehet Cristiano Ronaldo karriere

Torino, 2021. március 2. Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a Spezia ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen a torinói Allianz Stadionban 2021. március 2-án. MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál klasszisa már hónapok óta tárgyalásokat folytat a korábbi sztárcsapatával, a Real Madriddal, és akár a jövő évtől vissza is térhet a Santiago Bernabéuba.

Nagy meglepetésre a Juventus elvesztette a Porto elleni párharcot a Bajnokok Ligája egyenes kiesés szakaszában, idegenbeli gólokkal kiestek a portugál klub ellen. Ezt természetesen a szurkolók és Cristiano Ronaldo is csalódottan vette tudomásul, aki egyik meccsen sem tündökölt régi fényében.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A portugál aranylabdás még 2018-ban igazolt az olasz gárdához, ám egyszer sem sikerült a BL-negyeddöntőknél messzebb mennie, hiába reménykedhetett abban, hogy vezetésével Európa vezetőivé teheti a torinóiakat.

A legújabb csalódást keltő kiesés, plusz a Juventus bajnokságbeli szenvedése pedig elindította a találgatásokat a sajtóban, hogy a 36 éves klasszis nem töltheti ki a jövő nyárig szóló szerződését a torinóiakkal, hanem még idén nyáron továbbállhat.

A spanyol AS értesülései szerint pedig Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes már fel is vette a kapcsolatot a Real Madriddal hónapokkal ezelőtt, és tárgyalásba kezdtek egy esetleges visszatérésről. Ronaldo közkedvelt a blancóknál, 438 mérkőzésen szerzett 450 találatával a klub történetének legjobb góllövője lett.

A lap úgy tudja, már hónapok óta zajlanak a tárgyalások és állítólag Cristiano Ronaldónak is személyesen az a legnagyobb kívánsága, hogy vissza tudjon térni a csapathoz, amelynek színeiben négy aranylabdát is sikerült megnyernie.

Ronaldo távozásához akkor hozzájárult, hogy nem tetszett neki Florentino Perez klubelnök hozzáállásának változása, ugyanis a portugál úgy érzékelte, már nem „lecserélhetetlen” a Real Madridnál. A kapcsolat a klubbal azonban megmaradt, és az AS szerint ez egy visszatérés formájában manifesztálódhat.