Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,088 $

Ha sietsz, ingyen behúzhatod a Half-Life-ot a Steamen

Bizony, az eredeti klasszikusról van szó, ám érdemes sietni, hiszen az ajánlat rövidesen véget ér.

Fotó: Valve
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Sokak számára örömteli hírrel szolgálhatunk: a Valve korlátozott ideig érvényes ajánlatot tett közzé a Steam-felhasználók számára, melynek köszönhetően teljesen ingyenesen igényelhetik az ikonikus Half-Life-ot.

A vállalat első próbálkozása a játékok világában, az 1998-ban megjelent Half-Life nemcsak hatalmas kereskedelmi sikert ért el, de a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla, ami a játéktörténelem egyik kulcsfontosságú címévé tette. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Mint ismert, az eredeti Half-Life kulcsszerepet játszott abban, hogy a Valve játékipari nagyhatalommá vált: sokan a mai napig a valaha volt egyik legbefolyásosabb játékként tartják számon.

Többek között megalapozta a Valve későbbi mérföldköveit, a Steam digitális áruház bevezetésétől kezdve a virtuális valóságban való úttörő vállalkozáson át az olyan népszerű hardverek megalkotásáig, mint a Steam Deck.

A 25. évfordulóját ünneplő Half-Life továbbra is mérföldkőnek számít, most pedig azon felhasználók, akik még nem ismerik ezt a játékgyöngyszemet, ingyenesen hozzáadhatják digitális könyvtárukhoz: a Steam-felhasználóknak november 20-ig, hétfőig van lehetőségük megragadni ezt a lehetőséget, és ingyenesen igényelni a legendás címet, amit ezen a linken lehet abszolválni.